گوگل ادز چیست؟
افزایش ورودی سایت از طریق گوگل ادز
آیا گوگل ادز کارساز و موثر است؟
در صورتی که تبلیغات گوگل ادز به درستی تنظیم، راه اندازی و مدیریت شوند در بیشتر کسب و کارها میتواند مفید و کارساز باشد. انتخاب کلمات کلیدی درست، تنظیم هزینه درست برای کلمات، تنظیمات صحیح برای هدف قرار دادن صحیح کاربران هدف، نوشتن تبلیغات جذاب و هدفمند، انتقال صحیح کاربران به صفحات سایت و در نهایت سیاست درست و هدفمند در سایت برای جذب کاربران از جمله مواردی هستند که می توانند تاثیر مستقیمی بر تاثیرگذار بودن تبلیغات ادوردز داشته باشند. متاسفانه برخی از افراد به دلیل اطلاعات کم استفاده نادرستی از ادوردز می کنند و به این نتیجه می رسند که این تبلیغات به صرفه نیست. استفاده از راهنمایی های یک مشاور تبلیغاتی ادوردز می تواند نظر این افراد را به کلی تغییر دهد.
هزینه تبلیغات در گوگل ادوردز چقدر است؟
ایجاد اکانت گوگل ادوردز رایگان است و برای نمایش تبلیغات در گوگل هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید و تنها به ازای کلیک بر روی تبلیغات هزینه پرداخت میکنید. هزینه کلیک برای هر کلمه کلیدی (CPC) در کسب و کارهای مختلف، متفاوت است. در واقع این پیشنهادهای رقبای شماست که هزینه کلیک برای یک کلمه کلیدی را مشخص می کند. هر چقدر سود حاصل از جذب کاربری که آن کلمه را جستجو کرده است بالاتر باشد رقیب شما پیشنهاد بالاتری خواهد داد و شما هم برای اینکه در مزایده برنده شوید مجبور خواهید شد پیشنهادی بالاتر از رقیبتان دهید.
گوگل ادز (گوگل ادوردز) چیست؟
Google منبعی است که توسط مردم سراسر جهان برای طرح سوالاتی استفاده میشود که با ترکیبی از تبلیغات پولی و نتایج ارگانیک به آنها پاسخ داده میشود. Google Ads یک بستر تبلیغاتی پولی است که در زیر یک کانال بازاریابی معروف بهعنوان پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) قرار دارد و جایی است که شما بهعنوان تبلیغکننده باید مبلغی را برای هر کلیک یا هر ایمپرشن (CPM) در یک تبلیغ پرداخت کنید.
وقتی کاربران کلمهی کلیدی مورد نظر را جستجو میکنند، نتایج جستجوی خود را در صفحه جستجوی گوگل (SERP) مشاهده میکنند. این نتایج میتواند شامل یک تبلیغ پولی باشد که آن کلمه کلیدی را هدف قرار داده است یا شامل نتایج ارگانیکی باشد که در زیر نتایج تبلیغاتی آورده میشوند. به عنوان مثال، در اینجا نتایج عبارت «طراحی سایت» آورده شده است.
نتایج تبلیغات (در کادر زرد) با برچسب «AD» نشان داده میشوند. از نتایجی که در زیر تبلیغات (در کادر سبز) نشان داده میشود، بهعنوان نتایج ارگانیک یاد میشود.
گوگل ادز چگونه کار میکند؟
حالا وقت آن است که بررسی کنیم گوگل ادوردز به چه صورت کار میکند. Google Ads تحت مدل پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) کار میکند. این بدان معنی است که شما بهعنوان تبلیغکننده باید یک کلمهی کلیدی خاص در Google را هدف قرار دهید و مبلغی را برای کلمه کلیدی موردنظر پیشنهاد دهید. با این فرض که پیشنهاد شما حداکثر مبلغی باشد که میخواهید برای یک تبلیغ پرداخت کنید.
به عنوان مثال، اگر حداکثر پیشنهاد شما 4 دلار باشد و Google تعیین کند که هزینه برای هر کلیک آن عبارت یا کلمهی خاص، 2 دلار است، شما آن جایگاه تبلیغاتی را دریافت میکنید! اگر گوگل تشخیص دهد که هزینهی آن بیش از 4 دلار است، شما تبلیغات را دریافت نمیکنید. همچنین میتوانید حداکثر بودجه روزانه را برای تبلیغ خود تعیین کنید.
شما سه گزینه برای پیشنهادات خود دارید:
- هزینهی هر کلیک (CPC)
- هزینهی در هر 1000 نمایش (CPM)
- هزینهی هر تعامل (CPE)
سپس Google مبلغ پیشنهادی شما را با نمرهی کیفیت (QS) شما میسنجد. به گفتهی گوگل:
«نمرهی کیفیت برآورد کیفیت تبلیغات، کلمات کلیدی و صفحات فرود شما است. تبلیغات باکیفیت بالاتر میتواند منجر به کاهش قیمت و موقعیتهای بهتر تبلیغ شود.»
عدد نمره بین 1 تا 10 است. هرچه امتیاز شما بالاتر باشد، رتبه بهتری خواهید داشت و هزینه کمتری برای تبدیل پرداخت میکنید. امتیاز کیفیت شما همراه با مبلغ پیشنهادی، امتیاز تبلیغ (AD rank) شما را ایجاد میکند و موقعیتی که تبلیغ شما در صفحه نتایج جستجو ظاهر میشود. هر چقدر امتیاز تبلیغ (AD rank) شما بیشتر باشد، جایگاه بهتری خواهید داشت.
هنگامیکه یک کاربر تبلیغ را میبیند و بر روی آن کلیک میکند، شما به عنوان تبلیغکننده، باید هزینهای را پرداخت کنید (بنابراین پرداخت به ازای هر کلیک). هرچه کاربران بیشتر بر روی تبلیغات شما کلیک کنند، احتمال دستیابی به اهداف تبلیغات بیشتر است و شما هزینهی کمتری برای آن کلیک پرداخت میکنید.
کمپینهایی که از شبکۀ نمایش گوگل استفاده میکنند
با استفاده کمپینهای شبکۀ نمایش گوگل (Google Display Campaigns)، وقتی کاربران مورد نظرتان در حال گشت و گذار در سایتهای اینترنتی هستند، قصد تماشای یک ویدیو را دارند، جیمیل خود را چک میکنند یا در حال بازی با موبایل خود هستند، تبلیغ شما را خواهند دید. به عبارتی دیگر، شما میتوانید تبلیغ خود را حتی قبل از آنکه مخاطب شما آن را جستجو کند، به او نمایش دهید.
این نوع از کمپینها از شبکۀ نمایش گوگل برای نمایش تبلیغ شما به کاربران استفاده میکنند و به 2 نوع (زیر-کمپین) زیر تقسیم میشوند:
1- کمپین نمایشی استاندارد (Standard Display Campaign)
این کمپین اجازۀ حضور تبلیغ در تمام رسانههای نمایشی گوگل را به شما میدهد. فرض کنیم شما یک فروشگاه اینترنتی صنایع دستی دارید و میخواهید فروش خودتان را افزایش دهید. کافی است یک بنر تبلیغاتی جذاب آماده کنید و از گوگل بخواهید تا این بنر را در سایتها، اپلیکیشنها و کانالهای یوتیوب مرتبط با هنر و گردشگری (و صد البته، فقط به کاربرانی که ویژگیهای مد نظرتان را دارند) نمایش دهد.
البته برای طراحی بنرها و محتواهای تبلیغاتی خود، باید استانداردهای (فرمت، حجم و اندازه) گوگل ادز را رعایت کنید. ممکن است تایید تبلیغ شما 12 الی 24 ساعت کاری زمان ببرد.
2- کمپین جیمیل (Gmail Campaign)
تا به حال شده در جیمیل خود باشید و در بالای ایمیلهای خود تبلیغاتی را مشاهده کنید؟ این تبلیغها مربوط به کمپینهای جیمیلی گوگل هستند. در کمپین جیمیل، تبلیغدهنده لیستی از مخاطبان سایت و در صورت امکان، ایمیلهای آنها را به گوگل میدهد تا در جیمیل به آنها تبلیغ نمایش داده شود. در این روش، شما به ازای هر باری که کاربر روی بنر تبلیغاتیتان کلیک کرد و وارد سایت شما شد، باید به گوگل مبلغ مشخصی پرداخت کنید.
برای استفاده از این نوع کمپینها، لازم است متناسب با محصولات و خدماتی که دارید، با رعایت استانداردهای گوگل ادز بنرهای جذابی طراحی کنید.
آکادمی دیجیتالید، کارخانهی تبدیل علاقهمند به متخصص
ایده اصلی دیجیتالید از ۴ سال پیش شکل گرفت، منابع بسیار کم و محدود و با عمق بسیار کم در حوزه دیجیتال دیجیتال مارکتینگ و به زبان فارسی پیدا میشد.
بعد از تجربه کردن، دیدن و خواندن تقریبا تمام منابعی که در این حوزه میشد پیدا کرد، ۱ سال پیش سایت دیجیتالید با هدف ارائه خدمات و آموزش بروز این حوزه تاسیس شد. در این مدت سعی کردیم با ارائه محتواهای ارزشمند در بلاگ دیجیتالید پایه و اساس رو درست بچینیم و تا جای ممکن تمام مقدمات و مواردی که برای شروع کار اصولی با یکی از مهمترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را به خوبی پوشش دهیم.
طی این مدت دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ برای یادگیری سریعتر و کاملتر این ابزار طراحی طراحی شده است.
دیدگاهتان را بنویسید