سئو داخلی سایت
افزایش ورودی سایت از طریق سئو داخی سایت
نقش سئو داخلی در بهینه سازی چیست؟
تا زمانیکه داخل سایت وضعیت مناسبی نداشته باشد نمیتوان انتظار داشت سئو خارجی نتیجه بخش باشد. بنابراین بهینه سازی سایت باید از داخل سایت شروع شود، پس از اینکه وضعیت داخل سایت به وضعیت مناسبی رسید نوبت به سئو خارجی میرسد. زمانی که کارشناسان دیجیتالید به بررسی سایتهای مشتریان میپردازند، مشاهده میکنند اغلب سایتها حتی سایتهای بزرگ و مشهور کشور در بخش داخلی خطاهای بسیاری دارند که پیش از هر اقدامی باید این مشکلات اصلاح شود و پس از آن به سراغ سایر تکنیکهای سئو برویم. اهمیت این موضوع از آنجا آشکار میشود که تا مشکلات داخلی سئو برطرف نشود کلیه اقدامات خارجی بی اثر و یا اگر نخواهیم اغراق کنیم کم اثر خواهد بود.
سئو داخلی چیست
در مبحث سئو اولین سوالی که بعد از سئو چیست مطرح میشود این است که سئو داخلی چیست و چگوه میتوان سئو داخلی سایت را بهبود بخشید.
در واقع سئو داخلی سایت یکی از اولین مسائلی است که باید برای حضور در رتبه های برتر گوگل با آن آشنایی داشته باشید و از ابتدای ساخته شدن سایت تان نکات مهم سئو داخلی را در سایت تان رعایت کنید.
در پاسخ به سئو داخلی چیست میتوان گفت سئو داخلی عبارت است از هر پیوندی از یک صفحه در وب سایت تان به صفحه دیگری در وب سایت تان به روش های اصولی.
هم کاربران سایت شما و هم موتورهای جستجو از جمله گوگل و بینگ از پیوندها یا لینک ها برای یافتن محتوا در وب سایت شما استفاده می کنند.
کاربران شما از پیوندها برای پیمایش و تعامل در سایت تان و یافتن محتوایی که به دنبال آن هستند استفاده می کنند. موتورهای جستجو نیز با استفاده از لینک های ارتباطی بین صفحات برای شناسایی صفحات مهم سایت تان استفاده میکنند و اگر لینکی به آن صفحات وجود نداشته باشد آنها را پیدا نمیکنند و یا به آن ها اعتبار چندانی نمیدهند.
شما به روش های مختلفی میتوانید بین صفحات متعدد سایت تان ارتباط و پیوند برقرار کنید که علاوه بر پیوندهای موجود در صفحه اصلی ، منو ، مقالات مرتبط و غیره ، می توانید پیوندهایی را در متن محتوای سایت تان اضافه کنید.
به این نوع پیوند ها لینک های متنی یا contextual links گفته میشود. لینک های متنی کاربران شما را به مطالب جالب و مرتبط راهنمایی می کند و میتواند بانس ریت سایت تان را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
همچینین وجود لینک در متن محتوا صفحات سایت تان میتواند به آن صفحات اعتبار ببخشد. هرچه تعداد لینک های یک صفحه مهم بیشتر شود ، از نظر موتورهای جستجو اهمیت بیشتری پیدا می کند. بنابراین ، پیوندهای داخلی موثر برای SEO شما بسیار مهم است.
به زبان ساده تر برای پاسخ به سوال سئو داخلی چیست یا On site seo چیست باید گفت با سئو داخلی شما بین صفحات سایت تان ارتباط برقرار میکنید و به گوگل این موضوع را نشان میدهید که صفحات سایت و موضوع سایت تان کاملا به هم مرتبط است و با لینک دادن بیشتر صفحات به صفحات اصلی صفحاتی که برای شا مهم تر هستند را به گوگل معرفی میکنید.
سئوی تکنیکال(Technical SEO)
مواردی از قبیل:
- بهینه سازی سایت کد های سایت
- سرعت وب سایت
- نوع طراحی و ریسپانسیو بودن سایت در این دسته قرار می گیرند.
مهندسین ما در دیجیتالید قادر به بهینه سازی سایت برای سئوی تکنیکال به صورت حرفه ای می باشند.
1. URL
URL همان آدرسی است که با استفاده از آن می توانیم به صفحه موجود در اینترنت دسترسی پیدا کنیم. استفاده از اصطلاحات و کلمه کلیدی به جای یک رشته طولانی از کاراکترهای نامرتب، باعث می شود که هم کاربران و هم موتور جستجو، درک بهتری از موضوعات صفحه شما داشته باشند و همین باعث شده است که آدرس URL هم در سئو داخلی نقش داشته باشد.
واضح، دقیق و کوتاه بودن از جمله ویژگی های یک URL خوب است. در حد امکان از کلمات غیر ضروری و به اصطلاح، کلمات توقف مثل (و، to، and، از و …) استفاده نکنید. توصیه می شود که به جای استفاده از کلمات فارسی از معادل انگلیسی استفاده کنید تا کاربرپسندتر، کوتاه تر و مفهومی باشد.
۲. عنوان سئو
این عنوان در نتایج جستجو و در بالای توضیحات متا ظاهر می شود و هر چقدر چشم نواز، خاص و بهینه باشد، تاثیر بیشتری در جلب توجه کاربر و موتور جستجو دارد. ایجاد عنوان مناسب یکی از مهم ترین استراتژی های سئو on page است که بیشتر از علم و اصول به یک ظرافت خاص نیاز دارد.
این بخش از سئو داخلی قوانین ساده ای دارد؛ مثلا! یک عنوان باید کمتر از ۶۰ کاراکتر باشد و برای اینکه گوگل نتواند عنوان شما را بازنویسی کند بهتر است طول این بخش را بین ۵۱ تا ۵۵ کاراکتر نگه دارید.
با توجه به این که کاربران قبل از ورود به صفحه، اول عنوان را می خوانند تا ببیند که محتوای این صفحه چقدر با پرس و جوی آنها مرتبط است، پس کاملاً طبیعی است که این تگ به عنوان یک عامل رتبه بندی تلقی شود و در سئو داخلی نقش داشته باشد.
۳. توضیحات متا
توضیحات متا، خلاصه ای از محتوای صفحه است که در نتایج جستجو به کاربر نشان داده می شود. با این که این توضیحات، تاثیر مستقیمی در سئو on-page ندارند ولی با توجه به این که کاربر بر اساس همین اطلاعات تصمیم می گیرید و همچین گوگل هم کلمات کلیدی پرس و جوی کاربر را در متن توضیحات شما بولد می کند، پس دلیلی نیست که این فاکتور برای بهینه سازی داخلی نادیده گرفته شود چون نرخ کلیک بیشتر در گرو اعتمادی است که با استفاده از عنوان و توضیحات متا معتبر و بهینه در کاربر ایجاد می کنید.
البته، جا دارد به این نکته نیز اشاره کنیم که گوگل در برخی مواقع به خاطر هدف جستجوی کاربر، تغییراتی را در عنوان سئو و توضیحات متا ایجاد می کند تا کاربران درک بهتری از محتوای صفحه داشته باشند.
۴. هدینگ ها
درست مثل عنوان سئو، هدینگ ها هم باید جذاب، قانع کننده و حاوی کلمه کلیدی باشند. با توجه به این که استفاه از یک متن بهینه در هدینگ تاثیر بیشتری نسبت به متن ساده دارد، پس هدینگ ها هم یکی از فاکتور های سئو داخلی محسوب می شوند.
مخصوصاً تگ های H2 و H3 که احتمال نادیده گرفتن و بهینه نکردن آنها در بعضی سایت ها زیاد است، یک فرصت عالی برای سئوکارهای حرفه ای هستند چون در این صورت می توانند امتیازهای مثبتی را برای محتوای سایت خود کسب کنند.
استفاده درست از هدینگ ها به گوگل نشان می دهد که محتوای شما حالت سلسه مراتبی دارد. سازماندهی و ترتیب بندی بهینه و درست محتوا به گوگل کمک می کند که درک کامل و واضحی از صفحه شما داشته باشد.
۵. محتوا
آینده سئو داخلی در جستجوی معنایی و پردازش زبان طبیعی خلاصه می شود پس هر چقدر محتوای شما از لحاظ چگالی کلمه کلیدی و بررسی عمیق موضوع، عملکرد خوبی داشته باشد و همچین با ارائه یک پاسخ درست به سوال کاربران، رضایت آنها را هم جلب کند، مطمئن باشید که گوگل شما را در رتبه ای قرار می دهد که لایق شماست.
با این که گوگل هوشمندانه تر از قبل به راه خود ادامه می دهد، اما هنوز هم چگالی کلمه کلیدی در داخل محتوا یکی از فاکتورهای مهم سئو داخلی است. در واقع، این بخش از بررسی با رویکردهای جدید مثل وزن دهی به عبارت ها با ابزار WDF*IDF و خوشه بندی عبارات و اصطلاحات مرتبط توسعه داده شده است. پس یک محتوای خوب علاوه بر کلمه کلیدی، باید ترکیبی از اصطلاحات کلیدی و مترادف ها را هم پوشش دهد.
با توجه به این که گوگل می خواهد محتوای باکیفیت و کاملی را در اختیار کاربران قرار دهد، پس اگر با استفاده درست و به جا از کلمات کلیدی، تمام محتوای متنی و بصری مرتبط با پرس و جوی کاربر را پوشش دهید، می توانید مطمئن باشید که یکی از بهترین های سئو on page هستید.
۶. لینک داخلی و خارجی
لینک دهی داخلی هم برای سئو on page مهم است چون به گوگل کمک می کند که رابطه بین صفحات سایت شما را درک کند. اگر از یک چارچوب لینک دهی داخلی قوی پیروی کنید، ارتباط و عمق پوشش یک موضوع خاص در محتوا تقویت می شود.
همچنین، کاربری هم که در حال مطالعه محتوای صفحه است، هنگام برخورد با یک مبحث جدید و ناآشنا به راحتی می تواند محتوای موردنظر خودش را از سایت شما کشف کند و نیاز به خارج شدن از صفحه و سرچ دوباره در مورد آن موضوع فرعی نداشته باشد. پس یک نقشه سایت خوب هم یکی از مهم ترین اصول سئو داخلی است چون حرکت در دامنه را هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو راحت تر می کنند.
استفاده درست از استراتژی پیوند داخلی تاثیر زیادی در کاهش نرخ پرش و همچنین معیارهای دیگری مثل نرخ تبدیل و مدت زمان حضور در سایت دارد.
با این که تاثیر لینک دهی خارجی در سئو on page به اندازه لینک های داخلی زیاد نیست ولی این لینک ها هم به نوبه خود به درک موضوع صفحه شما کمک می کند و به گوگل نشان می دهد که صفحه شما یک مرکز اطلاعاتی باکیفیت است. حتی بررسی های انجام شده نشان می دهد سایت هایی که دارای لینک های خارجی به سایت معتبر هستند، رتبه بالاتری نسبت به سایت های بدون لینک خارجی دارند.
بر اساس نیاز کارفرما در قدم مشکلات سایت بررسی شده و بعد از بررسی نهایی پروپزال کاملی به کارفرما تقدیم میشود. ولی براساس تجربیات ما حداقل هزینه سئو به صورت ماهیانه 6 میلیون تومان میباشد.
مدت زمان تهیه پروپزال بین 2 الی 3 کاری میباشد.
بعد از بررسی کاملی که بروری سایت انجام میشود نیازهای مشتری با ظرفیت های سایت بررسی و به کارفرما اعلام میشود.
حداقل مدت همکاری 6 ماه تا 1 یکسال میباشد.
از پذیرش پروژه های خلاف شرع و قانون معذوریم
به صورت ماهیانه براساس توافق قبلی بین کارفرما و آزانس
آکادمی دیجیتالید، کارخانهی تبدیل علاقهمند به متخصص
ایده اصلی دیجیتالید از ۴ سال پیش شکل گرفت، منابع بسیار کم و محدود و با عمق بسیار کم در حوزه دیجیتال دیجیتال مارکتینگ و به زبان فارسی پیدا میشد.
بعد از تجربه کردن، دیدن و خواندن تقریبا تمام منابعی که در این حوزه میشد پیدا کرد، ۱ سال پیش سایت دیجیتالید با هدف ارائه خدمات و آموزش بروز این حوزه تاسیس شد. در این مدت سعی کردیم با ارائه محتواهای ارزشمند در بلاگ دیجیتالید پایه و اساس رو درست بچینیم و تا جای ممکن تمام مقدمات و مواردی که برای شروع کار اصولی با یکی از مهمترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ را به خوبی پوشش دهیم.
طی این مدت دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ برای یادگیری سریعتر و کاملتر این ابزار طراحی طراحی شده است.
دیدگاهتان را بنویسید